Tés Saringan

Saringan uji nyaéta saringan logam presisi anu dilarapkeun pikeun sampling laboratorium sareng analisis ukuran partikel. Umumna diwangun ku layar bolong kawat stainless steel anu dicekel dina pigura logam buleud. Éta dirarancang pikeun nyayogikeun ketepatan nalika nyaring partikel anu teu dihoyongkeun tina produk akhir. Saringan uji hadir dina rupa-rupa ukuran sareng spésifikasi pikeun nyayogikeun persyaratan saringan tina sababaraha industri. Hal ieu seueur dianggo di industri anu ngalibatkeun bahan klasifikasi bubuk sareng granular, sapertos kimia, farmasi sareng industri pangan

Tés Saringan


Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap