Bolong kawat stainless steel

Bolong kawat stainless steel

  • Stainless Steel Dutch Weave Wire Mesh

    Stainless Steel Walanda Nganyam Kawat Bolong

    Stainless Steel belanda anyaman kawat bolong, ogé kawanoh salaku lawon saringan logam industri, umumna didamel ku kabel anu jarakna jarak pikeun nawiskeun kakuatan mékanis anu ditingkatkeun pikeun filtrasi industri. Kami nawiskeun rangkay pinuh tina lawon saringan logam industri di walanda polos, belanda kembar sareng anyaman walanda sabalikna. Kalayan peringkat rating saringan ti 5 μm dugi ka 400 μm, baju panyaring anyaman kami dihasilkeun dina kombinasi bahan, diaméter kawat sareng ukuran bukaan pikeun adaptasi sareng tuntutan filtrasi anu béda. Hal ieu seueur dianggo dina sagala rupa aplikasi filtrasi, sapertos elemen saringan, filter lebur & polimér sareng saringan extruder.

  • Stainless Steel Fine Wire Mesh

    Baja Kawat Rapi stainless steel

    Bolong: Tina 90 bolong dugi 635 bolong
    Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenun Twill

    Aplikasi:
    1. Dipaké pikeun nyaring sareng nyaring dina kaayaan lingkungan asam sareng alkali, salaku layar shaker shaker bolong dina industri minyak bumi, salaku bolong filter dina industri serat kimia sareng kimia, sareng salaku bolong acar dina industri electroplating.
    2. Hal ieu seueur dianggo dina industri sareng industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cair sareng gas, sareng tiasa ogé dianggo pikeun panangtayungan kaamanan asesoris mékanis.
    3. loba dipaké pikeun ngayak sareng nyaring sareng perlindungan dina wengkuan hiasan, pertambangan, minyak bumi sareng industri kimia, tuangeun, ubar, manufaktur mesin, hiasan gedong, éléktronika, aerospace sareng industri sanés

  • Stainless Steel Coarse Wire Mesh

    Stainless Steel Kawat Kawat bolong

    Bolong: Tina 1 bolong dugi 80mesh
    Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenun Twill

    Aplikasi:
    1. Dipaké pikeun nyaring sareng nyaring dina kaayaan lingkungan asam sareng alkali, salaku layar shaker shaker bolong dina industri minyak bumi, salaku bolong filter dina industri serat kimia sareng kimia, sareng salaku bolong acar dina industri electroplating.
    2. Hal ieu seueur dianggo dina industri sareng industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cair sareng gas, sareng tiasa ogé dianggo pikeun panangtayungan kaamanan asesoris mékanis.

Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap