Layar Jandéla stainless steel:

Layar Jandéla stainless steel:

Pedaran pondok:

1. Layar serangga baja tanpa kabel dianyam tina kawat stainless steel, anu henteu ngan ukur ningkatkeun pisibilitas kalayan diameter kawat na, tapi ogé ngajantenkeun produk ieu langkung kuat tibatan layar serangga standar. Layar jandela stainless steel mangrupikeun layar serangga pisibilitas anu ningkat anu dirancang pikeun maksimalkeun pungsi tampilan luar, ngajantenkeun langkung seukeut sareng langkung cemerlang. Éta ngamungkinkeun aliran udara anu hadé sareng cocog sareng standar panyalindungan serangga anu luhur. Éta cocog pikeun pabrikan dina aplikasi panyaringan konvensional sapertos windows, panto sareng emper sareng aman dianggo nganggo kayu anu diubaran tekanan.

Bahan: kawat stainless steel. 304, 316, 316L.

Ukuran: 14 × 14 bolong, 16 × 16 bolong, 18 x14 bolong, 18 x18 bolong, 20 x20 bolong.

Kinerja:

Moal karat atanapi korosi, bahkan di iklim basisir atanapi nalika turun hujan ageung atanapi kaayaan lembab.

Nawarkeun pisibilitas luar anu hébat kusabab konstruksi kawat waja halus anu ngajaga seueur serangga bari masihan anjeun gambaran anu sampurna pikeun lingkungan luar anjeun.

Aman dianggo nganggo kayu anu diubaran ku tekanan.

Kukuh sareng awét.

nawarkeun aliran udara anu saé, ngamungkinkeun angin tiis pikeun nembus ka bumi anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

2. layar kaamanan kawat bolong didamel tina kawat stainless steel. Beungeut dijagaan ku panyemprot éléktrostatik. Cai mibanda kamampuan anti karat sareng anti karuksakan anu tinggi, sareng tahan pisan kana gunting sareng karusakan. Layarna resep beusi anu atos, anu ngagaduhan transparansi anu saé pisan sareng definisi tinggi ti jero. Dina waktos anu sasarengan tiasa nyegah mosquistoes kana kamar sapce.

Kinerja:

Résistansi super shock;

Anti maling, anti peluru, reungit jsb;

Permukaan lemes sareng warna lengkep;

Gampang dipasang sareng gampang dibersihkeun;

Umur jasa panjang dugi ka 15-50 taun.

Perlindungan lingkungan, henteu-toksik, henteu aya radiasi sareng kaunggulan anu sanés.

sda (1)
sda (2)

Spesifikasi layar kawat bolong kaamanan:

Bahan

Bolong

Diaméter kawat

Muka

Daérah kabuka

Beurat

Jenis anyaman

inci

mm

inci

mm

%

kg / m²

aisi304, 316

11

0,031 "

0,8

0,059 "

1,51

43

3.52

PW

aisi304.316

12

0,028 "

0,7

0,056 "

1.42

45

2.94

PW

aisi304.316

14

0,022 "

0,55

0,050 "

1.26

49

2.12

PW

aisi304.316

14

0,0024 "

0.6

0,048 "

1.21

45

2,52

PW

aisi304.316

14

0,002 "

0,5

0,052 "

1.31

52

1,75

TW


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap