Kawat dilas stainless steel

Kawat dilas stainless steel

Pedaran pondok:

Bahan: 304, 304L, 316, 316L
Lebar ngagugulung: 36 ", 40", 48 ", 60".
Pasipatan: Tahan asam, resistansi alkali, tahan sirah sareng awét
Anggo: Nyaring sareng nyaring dina kaayaan asam sareng alkali. Jaring slurry dina minyak bumi, nyaring sareng nyaring bolong dina industri serat kimia sareng kimia, cuci asam bolong industri pelapis listrik.
Éta ngadopsi bahan stainless steel tina 316, 316L, 304, 302 sareng sajabana pikeun ngahasilkeun bolong ageman spésifikasi khusus saluareun ukuran standar: lébarna tiasa ngahontal 2.1m, sareng diameter kawat maksimum, 5,0 mm. Produkna pas pikeun jaring pager kualitas luhur, rak supermarket, hiasan di jero ruangan sareng outdoor, baskét kadaharan, peternakan sato bulu anu saé. Éta ngagaduhan jasa tina intensitas tinggi, henteu aya karat, anti korosi, asam / alkali-resisting sareng sirah-resistansi, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Kami ogé nyayogikeun perusahaan sumber sareng perusahaan konsolidasi hiber. Kami ayeuna gaduh fasilitas pabrik sareng sumber bisnis urang nyalira. Kami tiasa nampilkeun anjeun sareng ampir unggal jenis produk anu aya hubunganana sareng larutan solusi kami pikeun Grosir Cina Cina Steel Steel Welded Wire Mesh BBQ Grill Grate, Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sadaya lapisan masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng ngahontal kasuksésan silih !
Grosir Cina Cina BBQ Grill Grate sareng BBQ Mesh harga, Kami percanten kana kualitas sareng kepuasan pelanggan anu dihontal ku tim individu anu pohara darmabakti. Tim perusahaan kami kalayan ngagunakeun téknologi canggih tiasa nganteurkeun produk kualitas anu sampurna anu dipuja sareng diapresiasi ku palanggan urang sadunya.

径 (mm

inci

直径 (mm

kg / 30

0,55

1/4"x1 / 4"

200

17

0,63

1/4"x1 / 4"

215

20

0,63

1/ 2 "x1 / 2"

215

10

0,70

3/8"x3 / 8"

220

18.2

0,70

3/4"x3 / 4"

220

9.1

0,70

1/ 2 "x1 / 2"

220

13.8

0,80

3/8"x3 / 8"

230

23.8

0,80

3/4"x3 / 4"

230

11.9

0,80

1/ 2 "x1 / 2"

230

17.8

0,80

1'' x1 ''

230

8.9

0,91

3/4"x3 / 4"

260

15

0,91

1/ 2 "x1 / 2"

260

22.6

0,91

1'' x1 ''

260

11.3

1,00

3/4"x3 / 4"

280

18.5

1,00

1/ 2 "x1 / 2"

280

27.8

1,00

1'' x1 ''

280

13.7

1,00

2'' x2 ''

280

7

1.20

3/4"x3 / 4"

300

28

1.20

1/ 2 "x1 / 2"

300

43

1.20

2'' x2 ''

300

10.3

1.20

1'' x1 ''

300

20


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap