Baja Kawat Rapi stainless steel

Baja Kawat Rapi stainless steel

Pedaran pondok:

Bolong: Tina 90 bolong dugi 635 bolong
Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenun Twill

Aplikasi:
1. Dipaké pikeun nyaring sareng nyaring dina kaayaan lingkungan asam sareng alkali, salaku layar shaker shaker bolong dina industri minyak bumi, salaku bolong filter dina industri serat kimia sareng kimia, sareng salaku bolong acar dina industri electroplating.
2. Hal ieu seueur dianggo dina industri sareng industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cair sareng gas, sareng tiasa ogé dianggo pikeun panangtayungan kaamanan asesoris mékanis.
3. loba dipaké pikeun ngayak sareng nyaring sareng perlindungan dina wengkuan hiasan, pertambangan, minyak bumi sareng industri kimia, tuangeun, ubar, manufaktur mesin, hiasan gedong, éléktronika, aerospace sareng industri sanés


Detil Produk

Tanda Produk

Analisis ciri matéri

AISI

DIN

Beurat

Multiplier

Max.Temp

Asam

Alkalis

Klorida

Organik

Pangleyur

Cai

Baja stainless 304

1.4301

1.005

300

+ /

+

TEU

+

+ /

Stainless steel 304L

1.4306

1.005

350

+ /

+

TEU

+

+ /

Baja stainless 316

1.4401

1.011

300

+ /

+

TEU

+

+ /

Baja stainless 316L

1.4404

1.011

400

+ /

+

TEU

+

+ /

Baja stainless 321

1.4541

1.005

400

+ /

+

TEU

+

+ /

Baja stainless 314

1.4841

1.005

1150

+ /

+

TEU

+

+ /

Baja stainless 430

1.4016

0,979

300

+ /

+

TEU

O

O /

Stainless steel 904L

1.4539

1.031

300

+

+

+

+

+

TEU—— teu tahan * —— tahan

+ —— résistansi sedeng ○ —— résistansi terbatas / —— bahaya korosi intercrystalline

 

Analisis komposisi kimia

Kelas Baja

C

Bungbulang

P

S

Si

Cr

Ni

Mo

304

-0,08

≤2,00

-0.045

-0.030

≤1,00

18,0-20,0

8.0-10,5

-

304L

-0,03

≤2,00

-0.045

-0.030

≤1,00

18,0-20,0

8.0-12,0

-

314

-0,25

≤2,00

-0.045

-0.030

1.5-3.0

23.0-26.0

19.0-22.0

-

316

-0,08

≤2,00

-0.045

-0.030

≤1,00

16,0-18,0

10.0-14,0

2.0-3.0

316L

-0,03

≤2,00

-0.045

-0.030

≤1,00

16,0-18,0

10.0-14,0

2.0-3.0

321

-0,08

≤2,00

-0.045

-0.030

≤1,00

17,0-19,0

9.0-12,0

-

Ti 5 X Cmin

 

Standar Tenun Internasional Industrial

* Spesifikasi Standar ASTM E2016 pikeun lawon Kawat anyaman Industri

* ASTM E2814 Standar Spesifikasi pikeun Kain Tenun Kawat anyaman Industri

* Lawon kawat anyaman industri ISO 9044 - Syarat Téknis sareng Tés

* ISO 4783-1 Layar kawat industri sareng lawon kawat anyaman - Pitunjuk pikeun pilihan ukuran apertur sareng kawat

kombinasi diaméterna

* Saringan uji ISO 3310 - Syarat Téknis sareng Tés

image1

Tipe Tenun:

Tenun Polos-Tenun anu paling sering dianggo

Unggal kawat pakan ngalir sacara alternatip sareng silih handapeun unggal kawat lambung sareng sabalikna.

Lungsi and diameter kawat pakan biasana sami.

image1

Twill Weave

Stronger ti ninun polos. Unggal kawat pakan alternatip nyebrang ngalangkungan dua, teras di handapeun dua kabel warp. Anyaman Twill biasana dipaké pikeun adipasang diaméter kawat langkung beurat tibatan standar dina hubungan sareng bolong anu ditangtoskeun sareng éta langkung cacat pikeun tekanan mékanis.

image20
image17
image20
image24
image21
image18

Bolong: Tina 90 bolong dugi 635 bolong

Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenun Twill

Aplikasi:

1. Dipaké pikeun nyaring sareng nyaring dina kaayaan lingkungan asam sareng alkali, salaku layar shaker shaker bolong dina industri minyak bumi, salaku bolong filter dina industri serat kimia sareng kimia, sareng salaku bolong acar dina industri electroplating.

2. Hal ieu seueur dianggo dina industri sareng industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cair sareng gas, sareng tiasa ogé dianggo pikeun panangtayungan kaamanan asesoris mékanis.

3. loba dipaké pikeun ngayak sareng nyaring sareng perlindungan dina wengkuan hiasan, pertambangan, minyak bumi sareng industri kimia, tuangeun, ubar, manufaktur mesin, hiasan gedong, éléktronika, aerospace sareng industri sanés

Kinerja: kalayan résistansi anu hadé ngalawan asam, alkali, panas sareng korosi, tegangan kuat sareng tahan abrasi anu saé, mendakan kagunaan éksténsif dina ngolah minyak, bahan kimia, kadaharan, farmasi, ogé milah sareng nyaring padet, cair sareng gas di tambang, metalurgi, rohangan udara, ngadamel mesin, jst.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap