Stainless Steel Walanda Nganyam Kawat Bolong

Stainless Steel Walanda Nganyam Kawat Bolong

Pedaran pondok:

Stainless Steel belanda anyaman kawat bolong, ogé kawanoh salaku lawon saringan logam industri, umumna didamel ku kabel anu jarakna jarak pikeun nawiskeun kakuatan mékanis anu ditingkatkeun pikeun filtrasi industri. Kami nawiskeun rangkay pinuh tina lawon saringan logam industri di walanda polos, belanda kembar sareng anyaman walanda sabalikna. Kalayan peringkat rating saringan ti 5 μm dugi ka 400 μm, baju panyaring anyaman kami dihasilkeun dina kombinasi bahan, diaméter kawat sareng ukuran bukaan pikeun adaptasi sareng tuntutan filtrasi anu béda. Hal ieu seueur dianggo dina sagala rupa aplikasi filtrasi, sapertos elemen saringan, filter lebur & polimér sareng saringan extruder.


Detil Produk

Tanda Produk

Stainless Steel belanda anyaman kawat bolong, ogé kawanoh salaku lawon saringan logam industri, umumna didamel ku kabel anu jarakna jarak pikeun nawiskeun kakuatan mékanis anu ditingkatkeun pikeun filtrasi industri. Kami nawiskeun rangkay pinuh tina lawon saringan logam industri di walanda polos, belanda kembar sareng anyaman walanda sabalikna. Kalayan peringkat rating saringan ti 5 μm dugi ka 400 μm, baju panyaring anyaman kami dihasilkeun dina kombinasi bahan, diaméter kawat sareng ukuran bukaan pikeun adaptasi sareng tuntutan filtrasi anu béda. Hal ieu seueur dianggo dina sagala rupa aplikasi filtrasi, sapertos elemen saringan, filter lebur & polimér sareng saringan extruder.

Tipe anyaman: Tenun walanda polos / Anyaman belanda belanda
Karakteristik utama kawat anyaman kawat belanda nyaéta warp sareng diameter kawat anyaman sareng kapadetan bolong ngagaduhan kontras anu hébat. Janten ketebalan bolong sareng katepatan filtrasi sareng kahirupan jasa ningkat sacara signifikan. Precision nyaring bolong kuadrat moal kahontal.

image1
image2

Spésifikasi

Bahan

Mesh

Diaméter kawat lambung Diaméter kawat tiiseun.

Jenis anyaman

Saringan normal

inci

dich mm dich mm

mikron

aisi304

12x64

0,023

0,58

0,0165

0,42

Walanda polos

300

aisi304

14x88

0,019

0,48

0,012

0.3

Walanda polos

200

aisi304

24x110

0,014

0,355

0,01

0,25

Walanda polos

150

aisi304

30X150

0,009

0,23

0,007

0,18

Walanda polos

80

aisi304

40X200

0,007

0,18

0,0055

0,14

Walanda polos

60

aisi304

50X250

0,0055

0,14

0,0045

0.11

Walanda polos

40

aisi304

80X700

0,004

0,1

0,003

0,076

Twill walanda

25

aisi316

165X800

0,0028

0,071

0,002

0,05

Twill walanda

16

aisi316

165X1400

0,0028

0,071

0,0016

0,04

Twill walanda

10

aisi316

200X1400

0,0028

0,071

0,0016

0,04

Twill walanda

5

aisi316

325X2300

0,0014

0,035

0,001

0,025

Twill walanda

2

Kinerja: résistansi asam, résistansi alkali, résistansi suhu luhur, résistansi tarik kuat sareng abrasi, kinerja filtrasi anu stabil, kehalusan, presisi tinggi, sareng kinerja filtrasi khusus.

Pamakean:Produkna utamina dianggo pikeun gas, tapisan cair sareng pisah média sanésna; loba dipaké dina saringan tekanan presisi, saringan bahan bakar, saringan vakum, salaku bahan baku unsur filter, aerospace, pemurnian minyak, ubar, gula, minyak bumi, kimia, serat kimia, karét,tpabrik ire, metalurgi, tuangeun, riset kabersihan sareng industri sanes.

image3
image6
image4
image7
image5
image8

Analisis ciri matéri

AISI

DIN

Beurat

Multiplier

Max.Temp

Asam

Alkalis

Klorida

Organik

Pangleyur

Cai

Baja stainless 304

1.4301

1.005

300

+ /

+

TEU

+

+ /

Stainless steel 304L

1.4306

1.005

350

+ /

+

TEU

+

+ /

Baja stainless 316

1.4401

1.011

300

+ /

+

TEU

+

+ /

Baja stainless 316L

1.4404

1.011

400

+ /

+

TEU

+

+ /

Baja stainless 321

1.4541

1.005

400

+ /

+

TEU

+

+ /

Baja stainless 314

1.4841

1.005

1150

+ /

+

TEU

+

+ /

Baja stainless 430

1.4016

0,979

300

+ /

+

TEU

O

O /

Stainless steel 904L

1.4539

1.031

300

+

+

+

+

+

TEU—— teu tahan * —— tahan

+ —— résistansi sedeng ○ —— résistansi terbatas / —— bahaya korosi intercrystalline

Analisis komposisi kimia

Kelas Baja

C

Bungbulang

P

S

Si

Cr

Ni

Mo

 

304

-0,08

≤2,00

-0.045

-0.030

≤1,00

18,0-20,0

8.0-10,5

-

 

304L

-0,03

≤2,00

-0.045

-0.030

≤1,00

18,0-20,0

8.0-12,0

-

 

314

≤0,25

≤2,00

-0.045

-0.030

1.5-3.0

23.0-26.0

19.0-22.0

-

 

316

-0,08

≤2,00

-0.045

-0.030

≤1,00

16, 0-18, 0

10, 0-14,0

2.0-3.0

 

316L

-0,03

≤2,00

-0.045

-0.030

≤1,00

16, 0-18, 0

10, 0-14,0

2.0-3.0

 

321

-0,08

≤2,00

-0.045

-0.030

≤1,00

17, 0-19, 0

9, 0-12,0

-

Ti 5 X Cmin

 Standar Tenun Internasional Industrial
* Spesifikasi Standar ASTM E2016 pikeun lawon Kawat anyaman Industri
* ASTM E2814 Standar Spesifikasi pikeun Kain Tenun Kawat anyaman Industri
* Lawon kawat anyaman industri ISO 9044 Syarat Téknis sareng Tés
* Layar kawat industri ISO 4783-1 sareng lawon kawat anyaman Pitunjuk pikeun pilihan ukuran aperture sareng kawat kombinasi diaméterna
* Ayak uji ISO 3310 Syarat Téknis sareng Pangujian


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap