Bahan kawat bolong khusus

Bahan kawat bolong khusus

  • Brass Wire Mesh Cloth

    Lawon Kawat Kuningan Kuningan

    Kuningan mangrupikeun paduan tambaga sareng séng anu tiasa dianggo, korosi sareng ketahanan ageman tapi konduktivitas listrik anu lemah. Séng dina kuningan nyayogikeun résistansi abrasi sareng nambihan kakuatan tarik anu langkung luhur. Di sagigireun éta, éta ogé nyayogikeun kateuasanana langkung luhur upami dibandingkeun sareng tambaga. Kuningan mangrupikeun paduan dumasar tambaga anu paling murah sareng ogé bahan umum pikeun anyaman kawat bolong. Jenis kuningan urang anu paling umum dianggo pikeun anyaman kawat bolong kalebet kuningan 65/35, 80/20 sareng 94/6.

  • Copper Wire Mesh Cloth (Shielded Wire Mesh)

    Lawon kawat bolong tambaga (Shielded Wire Mesh)

    Tambaga mangrupikeun logam anu lemes, lemes sareng lemes kalayan konduktivitas termal sareng listrik anu luhur pisan. Nalika kakeunaan hawa pikeun lila, réaksi oksidasi laun lumangsung pikeun ngabentuk lapisan tambaga oksida sareng salajengna ningkatkeun résistansi korosi tina tambaga. Kusabab harga anu tinggi, tambaga sanés bahan umum pikeun anyaman kawat bolong.

  • Phosphor Bronze Wire Mesh

    Fosfor Perunggu Kawat bolong

    Perunggu fosfor didamel tina perunggu sareng eusi fosfor 0,03 ~ 0,35%, Eusi timah 5 ~ 8% Unsur tilas sanésna sapertos beusi, Fe, seng, Zn, sareng sajabana diwangun ku résistansi ductility sareng kacapean. Éta tiasa dianggo dina bahan listrik sareng mékanis, sareng reliabilitas langkung luhur tibatan produk alloy tambaga biasa. Bolong kawat anyaman perunggu langkung luhur tibatan kawat bolong salaku résistansi kana korosi atmosfir, anu janten alesan utama panggunaan bolong parunggu tina sababaraha aplikasi laut sareng militér dugi ka layar serangga komérsial sareng padumukan. Pikeun pangguna industri tina lawon kawat, bolong kawat parunggu langkung heuras sareng henteu gampang dibandingkeun dibandingkeun sareng anyaman kawat anyaman tambaga anu sami, sareng salaku hasilna, éta biasana dianggo dina pamisahan sareng aplikasi filtrasi.

  • Monel woven wire mesh

    Monel anyaman kawat bolong

    Monel anyaman kawat bolong mangrupikeun bahan campuran dumasar nikel sareng résistansi korosi anu hadé dina cai laut, pelarut kimia, amonia sulfur klorida, hidrogén klorida, sareng sagala rupa média asam.

    Monel 400 anyaman kawat bolong mangrupikeun jenis bolong alloy tahan korosi kalayan dosis ageung, aplikasi lega sareng kinerja komprehensif anu saé. Éta ngagaduhan résistansi korosi anu hadé dina asam hidrofluorat sareng média gas fluorin, sareng ogé tahan résistansi korosi kana lye kentel panas. Dina waktos anu sasarengan, tahan ka korosi tina solusi nétral, cai, cai laut, hawa, sanyawa organik, sareng sajabana. Fitur anu penting tina bolong alloy nyaéta umumna henteu ngahasilkeun retakan korosi setrés sareng gaduh performa motong anu saé.

Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap