Layar Shaker Shaker

Layar shaker shaker mangrupikeun jinis layar bolong dipasang dina shale shakes pikeun nyaring sareng misahkeun cutter pangeboran tina cairan pangeboran. Diantarana, lawon kawat mangrupikeun bagian anu paling penting dina layar shale shake sabab éta leres-leres anu misahkeun cairan tina padet sareng nangtoskeun épisiénsi layar layar shaker shaker. Kami nawiskeun rangkay pinuh ku lawon kawat stainless steel kalebet duanana bolong rupa sareng bolong kasar pikeun nyumponan sarat khusus anjeun pikeun ayakan & skrining.

Layar Shaker Shaker


Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap