Layar Geter Rotary

Layar ngageter Rotary mangrupikeun mesin pamariksaan kinerja tinggi anu utamina dianggo pikeun grading, ngaleungitkeun pangotor sareng pisah-pisah pemisahan pikeun ningkatkeun kualitas produk. Diantarana, layar ayakan ku ukuran apertur anu dikontrol ketat penting pikeun ngahontal hasil pamrograman anu dipercaya, épéktip. Didamel tina lawon kawat anyaman kawat stainless steel, layar ayakan urang ngagaduhan jumlah bolong tina 3-508 bolong pikeun nyayogikeun kabutuhan anu béda pikeun bubuk ayakan.

Layar Geter Rotary


Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap