Kontrol Kualitas

Kami yakin yén "Kaén kawat anu saé tiasa nyarios sareng Unggal bolong kedah pantes". Kami pikir yén analisis komposisi kimia, sipat fisik sareng kontrol kasabaran penting pisan sareng aranjeunna ngabantosan lawon kawat kami pikeun nunjukkeun performa anu pangsaéna dina panggunaan pelanggan sareng ogé dina kaayaan operasi anu sesah.

1. bahan-bahan-pamariksaan-1

DASHANG gaduh prosés sacara ketat nalungtik bahan baku ngeunaan komposisi kimia sareng sipat fisik.
Kalayan spéktrométer ieu (Spectro ti Jérman) urang nalungtik komposisi kimia bahan baku (eusi unsur Cr sareng Ni) upami éta cocog sareng standar internasional.

raw-material-inspection-1

2. alat-kabel-diameter-pamariksaan-1

Saatos pamariksaan primér, bahan baku anu lebet bakal dikirim kana bengkel pikeun gambar kawat. Prosés gambar bakal dieureunkeun dugi diaméter kawat ditarik kana ukuran anu dipikahoyong pikeun anyaman.

steel-wire-diameter-inspection-1

3. uji karbon-walirang

Nalika urang nampi bahan baku, urang bakal nguji eusi karbon sareng walirang tina kawat stainless steel pikeun mastikeun eusi karbon sareng walirang na sasuai sareng standar kualitas sareng sarat.

carbon-sulfur-testing

4. uji-baja-anyaman-bolong-tarik-tés

Nalika pamariksaan anu parantos didadarkeun di luhur parantos réngsé, kami bakal nyandak sampel sanés kanggo tés tarik. Sampelna bakal ditempatkeun di antara bagian narik sareng bagian clamping tina téés pikeun uji tarik pikeun mariksa naha kakuatan tarik produk mumpuni.

stainless-steel-woven-mesh-tensile-test

5. stainless-waja-kawat-lawon-muka-inspeksi-1

Éta ngagaduhan unit pangleutikna 0,002mm. Ngaliwatan pangukuran anu akurat, kauangan panilitian sareng pamekaran tiasa didukung, sedengkeun prosés produksi tiasa dikontrol sareng disaluyukeun tepat waktos, ngajangjikeun filtrasi bolong saluyu sareng kabutuhan pangguna. Salaku tambahan, kaleungitan panggunaan tiasa ngirangan, akibatna ngirangan biaya produksi.

stainless-steel-wire-cloth-opening-inspection-1

6.cnc-ninun-mesin-set-pamariksaan

Sateuacan dianyam, teknisi urang bakal mariksa naha mesin anyaman CNC disetél sareng dioperasikeun leres.
Salila operasi uji coba, tanaga QC kami bakal mariksa naha rata produkna nyumponan sarat anu saluyu.

cnc-weaving-machine-set-inspection

Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap