Produk

Produk

  • Brass Wire Mesh Cloth

    Lawon Kawat Kuningan Kuningan

    Kuningan mangrupikeun paduan tambaga sareng séng anu tiasa dianggo, korosi sareng ketahanan ageman tapi konduktivitas listrik anu lemah. Séng dina kuningan nyayogikeun résistansi abrasi sareng nambihan kakuatan tarik anu langkung luhur. Di sagigireun éta, éta ogé nyayogikeun kateuasanana langkung luhur upami dibandingkeun sareng tambaga. Kuningan mangrupikeun paduan dumasar tambaga anu paling murah sareng ogé bahan umum pikeun anyaman kawat bolong. Jenis kuningan urang anu paling umum dianggo pikeun anyaman kawat bolong kalebet kuningan 65/35, 80/20 sareng 94/6.

  • Copper Wire Mesh Cloth (Shielded Wire Mesh)

    Lawon kawat bolong tambaga (Shielded Wire Mesh)

    Tambaga mangrupikeun logam anu lemes, lemes sareng lemes kalayan konduktivitas termal sareng listrik anu luhur pisan. Nalika kakeunaan hawa pikeun lila, réaksi oksidasi laun lumangsung pikeun ngabentuk lapisan tambaga oksida sareng salajengna ningkatkeun résistansi korosi tina tambaga. Kusabab harga anu tinggi, tambaga sanés bahan umum pikeun anyaman kawat bolong.

  • Phosphor Bronze Wire Mesh

    Fosfor Perunggu Kawat bolong

    Perunggu fosfor didamel tina perunggu sareng eusi fosfor 0,03 ~ 0,35%, Eusi timah 5 ~ 8% Unsur tilas sanésna sapertos beusi, Fe, seng, Zn, sareng sajabana diwangun ku résistansi ductility sareng kacapean. Éta tiasa dianggo dina bahan listrik sareng mékanis, sareng reliabilitas langkung luhur tibatan produk alloy tambaga biasa. Bolong kawat anyaman perunggu langkung luhur tibatan kawat bolong salaku résistansi kana korosi atmosfir, anu janten alesan utama panggunaan bolong parunggu tina sababaraha aplikasi laut sareng militér dugi ka layar serangga komérsial sareng padumukan. Pikeun pangguna industri tina lawon kawat, bolong kawat parunggu langkung heuras sareng henteu gampang dibandingkeun dibandingkeun sareng anyaman kawat anyaman tambaga anu sami, sareng salaku hasilna, éta biasana dianggo dina pamisahan sareng aplikasi filtrasi.

  • Stainless Steel Dutch Weave Wire Mesh

    Stainless Steel Walanda Nganyam Kawat Bolong

    Stainless Steel belanda anyaman kawat bolong, ogé kawanoh salaku lawon saringan logam industri, umumna didamel ku kabel anu jarakna jarak pikeun nawiskeun kakuatan mékanis anu ditingkatkeun pikeun filtrasi industri. Kami nawiskeun rangkay pinuh tina lawon saringan logam industri di walanda polos, belanda kembar sareng anyaman walanda sabalikna. Kalayan peringkat rating saringan ti 5 μm dugi ka 400 μm, baju panyaring anyaman kami dihasilkeun dina kombinasi bahan, diaméter kawat sareng ukuran bukaan pikeun adaptasi sareng tuntutan filtrasi anu béda. Hal ieu seueur dianggo dina sagala rupa aplikasi filtrasi, sapertos elemen saringan, filter lebur & polimér sareng saringan extruder.

  • Stainless Steel Fine Wire Mesh

    Baja Kawat Rapi stainless steel

    Bolong: Tina 90 bolong dugi 635 bolong
    Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenun Twill

    Aplikasi:
    1. Dipaké pikeun nyaring sareng nyaring dina kaayaan lingkungan asam sareng alkali, salaku layar shaker shaker bolong dina industri minyak bumi, salaku bolong filter dina industri serat kimia sareng kimia, sareng salaku bolong acar dina industri electroplating.
    2. Hal ieu seueur dianggo dina industri sareng industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cair sareng gas, sareng tiasa ogé dianggo pikeun panangtayungan kaamanan asesoris mékanis.
    3. loba dipaké pikeun ngayak sareng nyaring sareng perlindungan dina wengkuan hiasan, pertambangan, minyak bumi sareng industri kimia, tuangeun, ubar, manufaktur mesin, hiasan gedong, éléktronika, aerospace sareng industri sanés

  • Stainless Steel Coarse Wire Mesh

    Stainless Steel Kawat Kawat bolong

    Bolong: Tina 1 bolong dugi 80mesh
    Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenun Twill

    Aplikasi:
    1. Dipaké pikeun nyaring sareng nyaring dina kaayaan lingkungan asam sareng alkali, salaku layar shaker shaker bolong dina industri minyak bumi, salaku bolong filter dina industri serat kimia sareng kimia, sareng salaku bolong acar dina industri electroplating.
    2. Hal ieu seueur dianggo dina industri sareng industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cair sareng gas, sareng tiasa ogé dianggo pikeun panangtayungan kaamanan asesoris mékanis.

  • Filter Wire Mesh Discs/Packs

    Filter Kawat bolong Cakram / bungkus

    Kawat saringan mcakram esh (sakapeung disebut layar bungkus atanapi cakram saring) didamel tina lambar kawat logam anu ditenun atanapi disinter. Cakram bolong kawat kualitas datang dina rupa-rupa bahan logam sareng sayogi dina sababaraha ukuran, gaya, sareng kandel pikeun aplikasi anu ampir. Produk kami kokoh, awét, fungsional, sareng serbaguna.

  • Cylindrical Filter Screen

    Layar Saringan Silinder

    Layar saringan silinder didamel tina layar silinder tunggal atanapi multilayer dina ujung dilas atanapi ujung alloy aluminium. Éta awét sareng kuat anu ngajantenkeun layar langkung épéktip pikeun ékstrusi polimér salaku poliéster, poliamida, polimér, palastik ditiup, Varnishes, cét.

    Layar saringan silindris ogé tiasa dianggo salaku saringan pikeun misahkeun keusik atanapi partikel halus sanésna tina cai dina industri atanapi irigasi.

  • Monel woven wire mesh

    Monel anyaman kawat bolong

    Monel anyaman kawat bolong mangrupikeun bahan campuran dumasar nikel sareng résistansi korosi anu hadé dina cai laut, pelarut kimia, amonia sulfur klorida, hidrogén klorida, sareng sagala rupa média asam.

    Monel 400 anyaman kawat bolong mangrupikeun jenis bolong alloy tahan korosi kalayan dosis ageung, aplikasi lega sareng kinerja komprehensif anu saé. Éta ngagaduhan résistansi korosi anu hadé dina asam hidrofluorat sareng média gas fluorin, sareng ogé tahan résistansi korosi kana lye kentel panas. Dina waktos anu sasarengan, tahan ka korosi tina solusi nétral, cai, cai laut, hawa, sanyawa organik, sareng sajabana. Fitur anu penting tina bolong alloy nyaéta umumna henteu ngahasilkeun retakan korosi setrés sareng gaduh performa motong anu saé.

  • Stainless Steel Window Screen:

    Layar Jandéla stainless steel:

    1. Layar serangga baja tanpa kabel dianyam tina kawat stainless steel, anu henteu ngan ukur ningkatkeun pisibilitas kalayan diameter kawat na, tapi ogé ngajantenkeun produk ieu langkung kuat tibatan layar serangga standar. Layar jandela stainless steel mangrupikeun layar serangga pisibilitas anu ningkat anu dirancang pikeun maksimalkeun pungsi tampilan luar, ngajantenkeun langkung seukeut sareng langkung cemerlang. Éta ngamungkinkeun aliran udara anu hadé sareng cocog sareng standar panyalindungan serangga anu luhur. Éta cocog pikeun pabrikan dina aplikasi panyaringan konvensional sapertos windows, panto sareng emper sareng aman dianggo nganggo kayu anu diubaran tekanan.

    Bahan: kawat stainless steel. 304, 316, 316L.

    Ukuran: 14 × 14 bolong, 16 × 16 bolong, 18 x14 bolong, 18 x18 bolong, 20 x20 bolong.

    Kinerja:

    Moal karat atanapi korosi, bahkan di iklim basisir atanapi nalika turun hujan ageung atanapi kaayaan lembab.

    Nawarkeun pisibilitas luar anu hébat kusabab konstruksi kawat waja halus anu ngajaga seueur serangga bari masihan anjeun gambaran anu sampurna pikeun lingkungan luar anjeun.

    Aman dianggo nganggo kayu anu diubaran ku tekanan.

    Kukuh sareng awét.

    nawarkeun aliran udara anu saé, ngamungkinkeun angin tiis pikeun nembus ka bumi anjeun.

  • Epoxy Coated Filter Wire mesh

    Epoxy Coated Filter Kawat bolong

    Epoxy coated filter wire wire langkung diwangun ku kawat waja polos anyaman babarengan sareng dilapis bubuk resin epoxy kualitas ngalangkungan prosés nyemprot éléktrostatik pikeun ngajantenkeun bahan ieu tahan korosi sareng asam. Epoxy coated wire mesh biasana dianggo salaku lapisan pangrojong pikeun nyaring anu ngagantikeun bolong kawat galvanis sareng idéal kusabab stabilitas struktur ogé kabisa, éta mangrupikeun bagian utama saringan. Biasana warna lapisan epoxy hideung, tapi kami ogé tiasa nawiskeun warna sasuai ka kabutuhan anjeun, sapertos abu, bodas, biru, jst. Epoxy dilapis kawat bolong aya dina gulungan atanapi potong belang. Kami salawasna komitmen pikeun nawiskeun epoxy coated wire mesh kalayan ékonomi, ramah lingkungan sareng awét pikeun anjeun.

  • Stainless Steel Welded Wire Mesh

    Kawat dilas stainless steel

    Bahan: 304, 304L, 316, 316L
    Lebar ngagugulung: 36 ", 40", 48 ", 60".
    Pasipatan: Tahan asam, resistansi alkali, tahan sirah sareng awét
    Anggo: Nyaring sareng nyaring dina kaayaan asam sareng alkali. Jaring slurry dina minyak bumi, nyaring sareng nyaring bolong dina industri serat kimia sareng kimia, cuci asam bolong industri pelapis listrik.
    Éta ngadopsi bahan stainless steel tina 316, 316L, 304, 302 sareng sajabana pikeun ngahasilkeun bolong ageman spésifikasi khusus saluareun ukuran standar: lébarna tiasa ngahontal 2.1m, sareng diameter kawat maksimum, 5,0 mm. Produkna pas pikeun jaring pager kualitas luhur, rak supermarket, hiasan di jero ruangan sareng outdoor, baskét kadaharan, peternakan sato bulu anu saé. Éta ngagaduhan jasa tina intensitas tinggi, henteu aya karat, anti korosi, asam / alkali-resisting sareng sirah-resistansi, jst.

  • Crimped Wire mesh

    Crimped Kawat bolong

    Cbolong kawat rimped didamel tina diaméter kawat mimitian ti 1,5mm dugi ka 6 mm. Dina prosés pra-crimping, kawat mimiti kabentuk (crimped) dina mesin presisi nganggo maot rotary anu sacara tepat ngahartikeun jarak kawatna. Ieu mastikeun yén kawat dikonci pageuh babarengan dina parapatan. Kabel pra-crimped teras dirakit dina mesin perakitan layar anu dirancang khusus (alat tenun). Jenis crimping nangtukeun jinis anyaman. ISO 4783/3 ngajelaskeun jinis anyaman baku.

Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap