Warta

Naha anjeun terang fungsi utama layar logam

Layar logam ngagaduhan opat fungsi ieu:

Screening: éta utamina dianggo pikeun partikel padet, bubuk sareng saringan dina metalurgi, batubara, karét, minyak bumi, industri kimia, apoték, mobil, keramik, kaca sareng industri sanés.

Perlindungan: biasana dianggo pikeun pangwangunan sipil, sakumpulan semén, ngala hayam, bebek, angsa, kelenci sareng pager kebon binatang. Perlindungan alat mékanis, pager jalan raya, pager stadion, jalan héjo sabuk pelindung.

Filtrasi: éta utamina dianggo pikeun layar leutak dina industri minyak bumi, layar acar dina industri electroplating serat kimia sareng filtrasi gas cair sareng pemurnian.

Fiksasi: éta tiasa dianggo pikeun panguatan sareng pangrojong rorongkong dina industri konstruksi, jalan tol sareng sasak.

Naha anjeun ngagaduhan pamahaman ngeunaan opat fungsi layar logam? Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan layar logam, mangga buka halaman wéb kami

Urang sadayana terang yén layar ngagaduhan seueur aplikasi, sareng éta ogé tiasa maénkeun peran dina pangobatan limbah. Janten, naon peran layar dina prosés pangolahan limbah? Salajengna, Xiaobian bakal ngenalkeunana

Peran layar dina pangubaran kokotor.

Layar mangrupikeun unit pangobatan tutuwuhan pengolahan limbah, anu biasana aya di payuneun unggal struktur pangobatan tutuwuhan pangubaran (sump stasiun pompa, kamar grit, tank sedimentasi sareng inlet tungtung asupan cai). Fungsi utami nyaéta Ngaleupaskeun zat kasar dina cai, ngajagaan alat mékanis tina pepelakan pangobatan (khususna pompa) sareng nyegah sumbatan tiis tina pipa.


Pos waktos: Aug-24-2021

Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap