Warta

  • Do you know the major functions of metal screen

    Naha anjeun terang fungsi utama layar logam

    Layar logam ngagaduhan opat fungsi ieu: Screening: éta utamina dianggo pikeun partikel padet, bubuk sareng saringan dina metalurgi, batubara, karét, minyak bumi, industri kimia, apoték, mobil, keramik, kaca sareng industri sanés. Perlindungan: biasana dianggo pikeun pangwangunan sipil, ...
    Maca deui
  • Where is steel wire mesh widely used

    Dimana bolong kawat baja seueur dianggo

    Bolong kawat baja seueur dianggo, khususna dina tembok gedong, janten kumaha cara masang pakakasna. Hal anu kahiji nyaéta nempatkeun papan anu diekstrusi kana taneuh, teras iklas lapisan reflektif kertas foil aluminium di dinya. Tungtungna, bolong kawat baja diteundeun, teras pipa sareng kabelna lai ...
    Maca deui
  • Composite steel bars for the infrastructure of the future | World of Composites

    Batang baja komposit pikeun infrastruktur kapayunna | Dunya Komposit

    GFRP ngaleungitkeun résiko korosi sareng ningkatkeun daya tahan beton bertulang ku opat kali pikeun nyumponan paménta pikahareupeun nalika lalu lintas, urbanisasi sareng paningkatan cuaca anu ekstrem. #insidemanufaktur # frprebar # Infrastruktur Proyék rebar GFRP panggedéna. Sakitar 11,000 kilométer GFRP reba ...
    Maca deui

Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap