Nyaring Daun

Saringan daun, ogé katelah daun saringan, mangrupikeun bagian anu paling penting dina pembuluh tekanan sareng daun saringan permanén pikeun saringan cair & padet. Dijieunna tina konstruksi stainless steel, daun saringan kami biasana diwangun ku 5 lapisan lawon saring anyaman stainless steel anu didamel tina pangukur kawat anu béda-béda dumasar kana pamundut anjeun. Sacara umum, aya 2 lapisan bolong saring rupa, 2 lapisan bolong pendukung sareng 1 bolong solokan. Teras, 5 lapisan dicekel babarengan ku pigura tubular pikeun ngawangun daun saringan lengkep.

Daun saringan disayogikeun dina kelompok pikeun ningkatkeun luas filtrasi saringan daun, sahingga ningkatkeun tingkat saringan sareng kajelasan produk. Daun saringan tiasa didamel kana sababaraha ukuran sareng bentuk pikeun nyayogikeun syarat khusus saringan daun tekanan anjeun

Nyaring Daun


Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap