Nyaring Layar Kawat Mesh

Nyaring Layar Kawat Mesh

  • Filter Wire Mesh Discs/Packs

    Filter Kawat bolong Cakram / bungkus

    Kawat saringan mcakram esh (sakapeung disebut layar bungkus atanapi cakram saring) didamel tina lambar kawat logam anu ditenun atanapi disinter. Cakram bolong kawat kualitas datang dina rupa-rupa bahan logam sareng sayogi dina sababaraha ukuran, gaya, sareng kandel pikeun aplikasi anu ampir. Produk kami kokoh, awét, fungsional, sareng serbaguna.

  • Cylindrical Filter Screen

    Layar Saringan Silinder

    Layar saringan silinder didamel tina layar silinder tunggal atanapi multilayer dina ujung dilas atanapi ujung alloy aluminium. Éta awét sareng kuat anu ngajantenkeun layar langkung épéktip pikeun ékstrusi polimér salaku poliéster, poliamida, polimér, palastik ditiup, Varnishes, cét.

    Layar saringan silindris ogé tiasa dianggo salaku saringan pikeun misahkeun keusik atanapi partikel halus sanésna tina cai dina industri atanapi irigasi.

Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap