Filter Kawat bolong Cakram / bungkus

Filter Kawat bolong Cakram / bungkus

Pedaran pondok:

Kawat saringan mcakram esh (sakapeung disebut layar bungkus atanapi cakram saring) didamel tina lambar kawat logam anu ditenun atanapi disinter. Cakram bolong kawat kualitas datang dina rupa-rupa bahan logam sareng sayogi dina sababaraha ukuran, gaya, sareng kandel pikeun aplikasi anu ampir. Produk kami kokoh, awét, fungsional, sareng serbaguna.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan kawat bolong anu sayogi kalebet:

Kuningan, Perunggu, Tambaga, Galvanis, Baja Polos, Sinter, Cakram Baja tahan karat, Cakram Stainless Dilas.

Wangun: Buleud, Oval, Alun-alun, Rectangular, Triangular, jsb

Ukuran: Disayogikeun sakumaha sarat

Lapisan layar: Tunggal, Ganda, Multi-lapisan

Cakram cakram bolong kawat: kanggo cakram saringan layar bolong tunggal, ganda atanapi multi lapisan, urang tiasa ngahijikeun deui ku nutupan ujung. Bahan ujung umum nyaéta lambaran stainless steel, lambar kuningan, lambar aluminium, karét, plastik, jst.

Tanpa ujung: pikeun ganda, multi-lapisan cakram filter bolong, urang tiasa ngahijikeun deui ku cara ngelas, nyaring sareng téknologi sanés. Pikeun disc lapisan kawat bolong tunggal, biasana, teu kedah dilas atanapi disinter, sareng cakram saringan layar bolong tiasa dianggo langsung.

Kami nganggo peunteun premium tina stainless steel pikeun nyegah kontaminasi dina massa lebur nalika masihan bahan murni parawan dina ékstrusi dimana dina pasisian logam janten gasket pikeun nyegah kabocoran. Kami ogé nawiskeun bungkus filter ieu dina spésifikasi khusus salaku spésifikasi klién.

Aplikasi:

Disc wire mesh disc dianggo pikeun karét, plastik, minyak bumi, kimia, lampu, ubar, metalurgi, mesin, damel kapal, tuangeun (sapertos kopi filter disc, layar saringan ngagantian pers Perancis), layar sprouting, tikar kasa penutup anggur sareng anu sanésna tikar kasa panutup parantos kabuka ngamungkinkeun barang anjeun kanggo napas, sareng éta ngajagi barang-barang anjeun tina sadaya hama sareng partikel udara, sareng industri sanés. Disk cakram ogé cocog pikeun panyaringan sisikian sareng minyak, nyaring pikeun saringan hawa pikeun mobil, asihan pikeun distilasi, nyerep, évaporasi.

image2
image3
image11

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Aplikasi utama

    Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap