Unsur Filter

Unsur saringan stainless steel mangrupikeun salah sahiji elemen panyaring industri anu paling sering dianggo kusabab tahan korosi anu hadé sareng kinerja filtrasi anu hadé. Hal ieu loba dipaké dina rupa-rupa aplikasi filtrasi, sapertos bahan kimia, cairan viskositas tinggi sareng industri pangan & inuman.

Numutkeun pangwangunan elemen saringan, kami parantos elemen saringan pleated & silinder pikeun pilihan anjeun pikeun nyumponan sarat khusus anjeun pikeun filtrasi.

Unsur Filter


Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap