Epoxy Coated Filter Kawat bolong

Epoxy Coated Filter Kawat bolong

Pedaran pondok:

Epoxy coated filter wire wire langkung diwangun ku kawat waja polos anyaman babarengan sareng dilapis bubuk resin epoxy kualitas ngalangkungan prosés nyemprot éléktrostatik pikeun ngajantenkeun bahan ieu tahan korosi sareng asam. Epoxy coated wire mesh biasana dianggo salaku lapisan pangrojong pikeun nyaring anu ngagantikeun bolong kawat galvanis sareng idéal kusabab stabilitas struktur ogé kabisa, éta mangrupikeun bagian utama saringan. Biasana warna lapisan epoxy hideung, tapi kami ogé tiasa nawiskeun warna sasuai ka kabutuhan anjeun, sapertos abu, bodas, biru, jst. Epoxy dilapis kawat bolong aya dina gulungan atanapi potong belang. Kami salawasna komitmen pikeun nawiskeun epoxy coated wire mesh kalayan ékonomi, ramah lingkungan sareng awét pikeun anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Pamakéan: Produk Epoxy Coated Wire Mesh biasana dianggo dina unsur filter pikeun lapisan pangrojong.

1. elemen saringan pamisahan minyak sareng cai

2. Unsur filter udara (Filter hawa otomatis)

3. Elemen saringan pamisahan solid-cair

4. elemen saringan hidrolik

5. elemen saringan minyak

Epoxy Coated Filter Wire mesh (3)
Epoxy Coated Filter Wire mesh (2)
Epoxy Coated Filter Wire mesh (1)

Epoxy dilapis kawat bolong ogé tiasa dianggo salaku layar serangga pikeun jandéla sareng panto. Ieu seueur dianggo pikeun nolak laleur, reungit, serangga sareng serangga anu sanés di hotél, gedong sareng padumukan.

Kaunggulan :

Beurat beurat.

Tarik tinggi.

Elongation tinggi.

Anti korosi sareng karat.

Ventilasi alus teuing.

Gampang dikumbah sareng bersih.

Bahan: Plain Steel Wire Mesh, Stainless Steel Wire Mesh sareng Aluminium Alloy Wire Mesh

Warna: Biasana poék hideung hideung, warna sanés tiasa mesen

Gaya anyaman: Tenun Plain

Bolong: 16 × 16, 18 × 16, 18 × 18, 18 × 14, 26x 22,24 × 24,30 × 30. Urang ogé tiasa ngalakukeun spésifikasi sanés numutkeun ka kabutuhan anjeun.

Roll Width: 0,58 m, 0,754 m, 0,876 m, 0,965 m, 1,014 m, 1,05 m, 1,1 m, 1,22 m, 1,25 m jsb

Panjang Gulung: 10-300m

Rincian bungkusan: keretas kraft jero, lawon plastik luar, lebet kana palet kai atanapi kotak

Waktos Pangiriman: 7 dinten kanggo bahan stock


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Aplikasi utama

    Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap