Crimped Kawat bolong

Crimped Kawat bolong

Pedaran pondok:

Cbolong kawat rimped didamel tina diaméter kawat mimitian ti 1,5mm dugi ka 6 mm. Dina prosés pra-crimping, kawat mimiti kabentuk (crimped) dina mesin presisi nganggo maot rotary anu sacara tepat ngahartikeun jarak kawatna. Ieu mastikeun yén kawat dikonci pageuh babarengan dina parapatan. Kabel pra-crimped teras dirakit dina mesin perakitan layar anu dirancang khusus (alat tenun). Jenis crimping nangtukeun jinis anyaman. ISO 4783/3 ngajelaskeun jinis anyaman baku.


Detil Produk

Tanda Produk

Nalika daérah terbuka penting, crimps tambahan antara parapatan nyayogikeun ninun anu langkung kaku sareng nyayogikeun sareng kencangan pikeun kabel lampu anu aya hubunganana sareng bukaan ageung.

Kusabab prosés crimping, bolongna gaduh bukaan anu akurat pisan sareng konsisten sareng dianyam saatos crimping. Éta ilaharna pikaresep pikeun layar ngageter sareng seueur aplikasi sanés anu ukuranana kritis. Éta tiasa dianggo pikeun jandéla, partisi, ninggang daging sareng ayakan tipung atanapi layar tambang.

Cara anyaman:

* Jenis konvensional Ganda Crimp-Paling umum. Dipaké dimana bubuka kawilang leutik dibandingkeun diaméter kawat.
* Ngonci crimping-Dipaké ngan ukur dina spésifikasi kasar pikeun ngajaga katepatan anyaman dina kahirupan layar, dimana bukaanna ageung perkawis diaméter kawat.;
* Crimping rata-rata-biasana dimimitian dina jam 5/8 ″ (15.875 mm) muka sareng langkung ageung. Nyayogikeun umur tahan lama, sabab henteu aya proyéksi di luhur pikeun dipaké. Nawarkeun résistansi sahenteuna pikeun ngalir. Ogé populér pisan dina aplikasi arsitéktur sareng struktural anu tangtu dimana permukaan lemes dina hiji sisi pikaresepeun;
* Inter Crimp-Dipaké dina anyaman kasar tina kawat-gauge kawat pikeun masihan stabilitas anu langkung ageung, ketang tina anyaman sareng kaku maksimal. Kacida umumna dina lawang bolong langkung ageung ti 1/2 ″ (12,7 mm).
Aplikasi:

Produk kawat bolong kawat beurat tugas biasana dianggo salaku layar dina pertambangan, pabrik batubara, konstruksi atanapi industri sanés.

Jinis kawat bolong jinis lampu tiasa dianggo pikeun ninggang, bentukna tiasa buleud, pasagi, kurva sareng sajabina. Hal ieu dipaké pikeun ninggang tuangeun atanapi daging, sareng nolak panangan, nolak korosi, henteu pikaresepeun, teu raos sareng raoseun pikeun ditanganan.

d2f8ed5d-300x214

Fitur tina Crimped Wire Mesh

-Kakuatan luhur

-Struktur kaku

-Kahanan tahan abrasi

-Gampang dipasang

-Gampang motong pikeun nyocogkeun

Bahan pikeun Crimped Kawat Bolong

-Kelas waja

-Baja Karbon luhur

-Baja galvanis

-Beusi sténless

-Copper

-Brass


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Aplikasi utama

    Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap