Lawon kawat bolong tambaga (Shielded Wire Mesh)

Lawon kawat bolong tambaga (Shielded Wire Mesh)

Pedaran pondok:

Tambaga mangrupikeun logam anu lemes, lemes sareng lemes kalayan konduktivitas termal sareng listrik anu luhur pisan. Nalika kakeunaan hawa pikeun lila, réaksi oksidasi laun lumangsung pikeun ngabentuk lapisan tambaga oksida sareng salajengna ningkatkeun résistansi korosi tina tambaga. Kusabab harga anu tinggi, tambaga sanés bahan umum pikeun anyaman kawat bolong.


Detil Produk

Tanda Produk

Analisis ciri matéri

AISI

DIN

Beurat

Multiplier

Max.Temp

Asam

Alkalis

Klorida

Organik

Pangleyur

Cai

Tambaga

2.0060

1.133

100

O

O

-

+

O

TEU—— teu tahan * —— tahan
+ —— résistansi sedeng ○ —— résistansi terbatas
SPESIFIKASI

Bolong No.

Kawat Diam./MM

APERTUR / MM

Area Buka
%

Beurat
kg / sqm

2x2

1.5

11.2

77.77

2.250

3x3

1.5

6.97

67.72

3,375

4x4

1.25

5.1

64,50

3.125

5x5

1

4.08

64,50

2,500

6x6

0,8

3.43

65,75

1.920

8x8

0,7

2.48

60,82

1,960

10x10

0.6

1,94

58.34

1.800

12x12

0.4

1,72

65.82

0,960

12x12

0.6

1,52

51.41

2.160

14x14

0.3

1,51

69,60

0,630

16x16

0,25

1.34

71.03

0,500

18x18

0.3

1.11

61.97

0,810

20x20

0.3

0,97

58.34

0,900

25x25

0.3

0,72

49,83

1.125

30x30

0,23

0,62

53.20

0,794

40x40

0,2

0,44

47,27

0,800

50x50

0,2

0,31

36,95

1.000

60x60

0,15

0,27

41.33

0,675

80x80

0,12

0,2

39.06

0,576

100x100

0,1

0,154

36.76

0,500

120x120

0,081

0,131

38.18

0,394

150x150

0,061

0,108

40,84

0,279

160x160

0,061

0,098

37,99

0,298

180x180

0,051

0,09

40,74

0,234

200x200

0,051

0,076

35.81

0,260

image2
image1
image3

Fitur: Kawat tambaga bolong ngagaduhan konduktivitas listrik anu saé, kinerja mindahkeun panas, non-magnét, résistansi korosi, sareng tahan maké.

Jenis anyaman: ninun polos, anyaman twill

Lebar lawon kawat bolong kuningan: 0,5-2 m (tiasa disaluyukeun).

Panjang lawon kawat bolong kuningan: 10-50 m (tiasa disesuaikan).

Bentuk liang: alun-alun, sagi opat.

Warna: beureum

Fungsi:

1: Perlindungan radiasi éléktromagnétik, sacara efektif ngahalangan cilaka gelombang éléktromagnétik kana awak manusa.

2: Shield éléktromagnétik gangguan pikeun mastikeun operasi normal pakakas.

3: Cegah kabocoran éléktromagnétik sareng sacara efektif ngajagi sinyal éléktromagnétik tina tampilan jandéla.

 Daérah aplikasi:

1: Bagéan anu peryogi palindung éléktromagnétik transparan atanapi panyalindungan radiasi éléktromagnétik; sapertos pelindung tina tampilan jandela alat.
2: Pelindung éléktromagnétik atanapi panyalindungan radiasi éléktromagnétik sareng bagian sanés anu peryogi ventilasi; sapertos sasis, lomari, windows ventilasi, jst.
3: Pelindung éléktromagnétik atanapi radiasi gelombang éléktromagnétik dina témbok, lantai, langit-langit, jst; sapertos laboratorium, kamar komputer, kamar anu kuat sareng lemah ayeuna, sareng stasiun radar.
4: Kawat sareng kabel, gangguan anti éléktromagnétik, maénkeun peran pelindung dina taméng éléktromagnétik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap