Lawon Kawat Kuningan Kuningan

Lawon Kawat Kuningan Kuningan

Pedaran pondok:

Kuningan mangrupikeun paduan tambaga sareng séng anu tiasa dianggo, korosi sareng ketahanan ageman tapi konduktivitas listrik anu lemah. Séng dina kuningan nyayogikeun résistansi abrasi sareng nambihan kakuatan tarik anu langkung luhur. Di sagigireun éta, éta ogé nyayogikeun kateuasanana langkung luhur upami dibandingkeun sareng tambaga. Kuningan mangrupikeun paduan dumasar tambaga anu paling murah sareng ogé bahan umum pikeun anyaman kawat bolong. Jenis kuningan urang anu paling umum dianggo pikeun anyaman kawat bolong kalebet kuningan 65/35, 80/20 sareng 94/6.


Detil Produk

Tanda Produk

Analisis ciri matéri

AISI

DIN

Beurat

Multiplier

Max.Temp

Asam

Alkalis

Klorida

Organik

Pangleyur

Cai

Kuningan 65/35

2.0321

1.082

200

-

o

-

o

TEU

Kuningan 80/20

2.0250

1.102

200

-

+

-

+

*

TEU—— teu tahan * —— tahan

+ —— résistansi sedeng ○ —— résistansi terbatas

SPESIFIKASI

Bolong No.

Kawat Diam./MM

APERTUR / MM

Area Buka
%

Beurat
kg / sqm

2x2

1.5

11.2

77.77

2.250

3x3

1.5

6.97

67.72

3,375

4x4

1.25

5.1

64,50

3.125

5x5

1

4.08

64,50

2,500

6x6

0,8

3.43

65,75

1.920

8x8

0,7

2.48

60,82

1,960

10x10

0.6

1,94

58.34

1.800

12x12

0.4

1,72

65.82

0,960

12x12

0.6

1,52

51.41

2.160

14x14

0.3

1,51

69,60

0,630

16x16

0,25

1.34

71.03

0,500

18x18

0.3

1.11

61.97

0,810

20x20

0.3

0,97

58.34

0,900

25x25

0.3

0,72

49,83

1.125

30x30

0,23

0,62

53.20

0,794

40x40

0,2

0,44

47,27

0,800

50x50

0,2

0,31

36,95

1.000

60x60

0,15

0,27

41.33

0,675

80x80

0,12

0,2

39.06

0,576

100x100

0,1

0,154

36.76

0,500

120x120

0,081

0,131

38.18

0,394

150x150

0,061

0,108

40,84

0,279

160x160

0,061

0,098

37,99

0,298

180x180

0,051

0,09

40,74

0,234

200x200

0,051

0,076

35.81

0,260

image3
image5
image2
image4
image1
image6

Jenis anyaman: ninun polos, anyaman twill

Lebar kuningan kabel lawon bolong: 0,5-2 m (tiasa ngaropea).

Panjang kuningan kabel lawon bolong: 10-50 m (tiasa disesuaikan).

Bentuk liang: alun-alun, sagi opat.

Warna: emas.

Feature: résistansi korosi anu saé sareng tahan abrasi, résistansi tegangan anu unggul, kakuatan lentong, résistansi abrasi sareng kakuatan tarik, sareng sajabina . Anu langkung alit bolongna, langkung ageung bolongna, sareng langkung saé kinerja filtrasi cai.

Aplikasi:
1. 60 ~ 70 bolong pikeun ngadamel kertas koran sareng kertas percetakan
2. 90 ~ 100 bolong pikeun ngetik kertas
3. Nyaring sagala jinis partikel, bubuk, liat porselen, kaca, percetakan porselen, filter cair, gas, sareng tameng ruang komputer.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap