Tentang Kami

Profil Perusahaan

Hebei Da Shang Wire Mesh Products Co., Ltd.tempatna di Anping County, Propinsi Hebei, mangrupikeun pabrik anu ngahususkeun dina produksi kawat bolong. Ayeuna, urang gaduh dua bengkel produksi (lokakarya produksi kawat stainless steel sareng bengkel anyaman kawat anyaman logam), kalayan langkung ti 100 sét alat bolong sareng alat uji produksi, 80% diantarana mesin CNC kalayan tingkat otomatisasi luhur sareng téknologi canggih , sareng nyayogikeun rupa-rupa spésifikasi produk.

Produk utama kami nyaéta stainless steel anyaman kawat bolong (SS304 , SS304L , SS316 , SS316L , SS410 , SS410L , SS430), bolong kawat baja karbon rendah, bolong kawat kuningan, bolong kawat tambaga, fosfor perunggu bolong, bolong kawat nikel, kawat monel bolong jsb Jenis anyaman utami nyaéta anyaman polos, anyaman twill, anyaman walanda polos, anyaman belanda dutch, anyaman walanda sabalikna sareng sajabana produk sanés sapertos kawat bolong, lawon bolting, layar saring, cakram kawat bolong jsb tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan konsumén.

-Generasi énergi anyar:

Bolong kawat nikel utamina dianggo pikeun ngahasilkeun énergi énggal, utamina pikeun éléktrolisis.

-Katilu jalan kataliter konverter:

Langkung ti 1000 méter panjang stainless steel kawat bahan khusus bolong dianggo pikeun konverter katalitik tilu arah.

Unsur filter hidrolik:

Epoxy coated wire mesh salaku lapisan pangrojong elemen filter hidrolik langkung ramah lingkungan sareng ekonomis.

Unsur Filter Daun Tekanan:

Bolong kuadrat stainless steel sareng bolong kawat anyaman Belanda dianggo pikeun saringan vane. Bahan utama nyaéta 304316l, 316L, 904L, jsb. Éta tiasa disayogikeun dina coil atanapi numutkeun sarat konsumén.

Pipa kontrol -Sand:

Kawat kawat pasagi stainless steel sareng bolong kawat anyaman Belanda dianggo pikeun pipa kendali keusik. Numutkeun ka perangkat lunak urang anu maju, urang tiasa ngarancang spésifikasi bolong.

-Struktur diwangun:

Kawat bolong pasagi dianggo pikeun pakét terstruktur, panjangna tiasa dugi ka 1000 méter, sareng tiasa ogé disesuaikan numutkeun kabutuhan pelanggan.

DS nyaéta sertifikasi ISO9001-2008, sareng ngagaduhan prosés kontrol kualitas anu sampurna. Dina prosés produksi, lima faktor utama anu mangaruhan kualitas produk, kalebet manusa, mesin, bahan, metode sareng lingkungan, dikontrol ketat sareng ngalirkeun unggal tautan produksi. Kualitas produk cocog sareng standar internasional. DS negeskeun "Kaén kawat anu saé tiasa nyarios sareng Unggal bolong kedah diuntungkeun". Kami pikir yén analisis komposisi kimia, sipat fisik sareng kontrol kasabaran penting pisan sareng aranjeunna ngabantosan lawon kawat kami pikeun nunjukkeun performa anu pangsaéna dina panggunaan pelanggan sareng ogé dina kaayaan operasi anu sesah.

Budaya Perusahaan Hebei Da Shang Kawat Bolong

Fokus kana konsumén- nyumponan kabutuhan konsumén dugi ka maksimal, janten perusahaan kawat bolong anu paling berpengaruh sareng berharga di bumi sareng luar negeri

Terus kerja keras - nyiptakeun kamungkinan pikeun konsumén

Inovasi téknologi kontinyu sareng pamutahiran jasa pikeun ningkatkeun daya saing perusahaan

Personnel based- Nyiptakeun nilai pikeun konsumén sareng perusahaan ku milih sareng ngalatih padamel anu saé

Dumasar di perusahaan sareng insinyur kami, ngabimbing ku paménta konsumén, ngagabung sareng pamekaran produk sareng téknologi kontinyu, Hebei Da Shang Wire Mesh teras-terasan ningkatkeun aplikasi alat dina bidang anu aya hubunganana. Samentawis éta, Hebei Da Shang Wire Mesh ngadamel palatihan rutin pikeun tanaga kami, ngadamel rapat téknis rutin sareng mitra kami, teras-terasan ningkatkeun katerampilan pribadi perusahaan sareng ningkatkeun hubungan kerjasama sareng mitra. Ngaliwatan prosés ieu, Hebei Da Shang Wire Mesh tiasa ningkatkeun palayanan ka palanggan sacara teras-terasan.

 

DS komitmen pikeun ngalayanan konsumén salaku dadasar, pikeun nyumponan kabutuhan konsumén, pikeun ngabantosan konsumén ngirangan biaya, sareng nyayogikeun kualitas, jasa, sareng harga kalapa anu pangsaéna. Kanggo masalah pamisahan industri sareng filtrasi, mangga kontak +86 318 7563319 / 7521333. DS wire mesh sok aya dina jasa anjeun.


Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap