Anyaman Kawat lawon Produsén

Dashang fokus kana nyayogikeun palanggan ku solusi filtrasi sareng skrining industri

Kabel Lokakarya Ngagambar
-Bengkel Tenun Bolong
-Deep Ngolah Kawat lawon

Hebei Da Shang Wire Mesh Products Co., Ltd.tempatna di Anping County, Propinsi Hebei, mangrupikeun pabrik anu ngahususkeun dina produksi kawat bolong. Ayeuna, urang gaduh dua bengkel produksi (bengkel produksi kawat stainless steel sareng bengkel anyaman kawat anyaman logam), kalayan langkung ti 100 sét jaring bolong, alat uji produksi, 80% diantarana mesin NC kalayan tingkat otomatisasi sareng téknologi canggih , sareng nyayogikeun rupa-rupa spésifikasi produk.

Aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat dashang dirumuskeun ieu di handap